Cube Design

A+ Siam Sushi

En restaurant med en hyggelig varm stemning og luksus sushi
3
bordplader
Plader i forskellige materialer og størrelser
3
materialer
Sort linoleum, finér og sort lakeret stel
arrow
arrow
Høj kvalitet
Cube Designs produkter er i en så gennemført kvalitet, at jeg ved, at jeg leverer det bedste til mine kunder - hver gang!
◄ Udtalelser fra arkitekten ►
Fantastisk sortiment
Da jeg valgte Cube Design som leverandør, blev det udslagsgivende, at jeg her selv kunne finde de helt rigtige farver, størrelser, former, overflader, kantprofiler og stel. Alle mine kunder er heldigvis forskellige, og med Cube Designs fantastiske sortiment og fleksibilitet, kan jeg skabe en unik indretning - hver eneste gang.

Opgaven Hos A+ Siam Sushi

Holistisk tilgang

A+ Siam Sushi var et blankt kanvas, som nu er transformeret til en smuk og indbydende restaurant med personlighed og karakter. Der har i indretningsforløbet været fokus på kreative detaljer og inspirerende designløsninger, der signaler overskud. Det er et klassisk nordisk udtryk med en naturlig reference til det japanske. To stilarter som komplimenterer hinanden med sin enkelthed og brug af naturlige materialer.

Det er en restaurant med en hyggelig varm stemning og luksus sushi – uformel luksus.

Cube Design har leveret specialdesignet spiseborde til restauranten. Der har været fokus på at finde de rigtige farver, størrelser, former, overflader, kantprofiler og stel for at ramme det udtryk, der matchede de overordnede tanker om indretningen.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Har du brug for hjælp? Cube Design udvikler, producerer og leverer møbler til kontorer, konferencelokaler, kantiner.

Cube Design - kontormøbler - Camilla Mikkelsen - kundeservice