Cube Design
Cube Design | kontormøbler | Quadro | Reol
MESSER OG PRESSEMATERIALE

Stockholm Furniture Fair 2018

Cube Design har deltaget på Stockholm Furniture Fair i mange år. Messen ligger altid i starten af februar måned.
Nye farver

Tre nye laminatfarver

Er du mest til Dark Chocolate, Choco eller Kashmir? På Cube Designs stand viste vi opbevaring med vores tre nye laminatfarver. Vores arkitekt har nøje udvalgt de nye farver, så de passer til både vores laminatfarver og vores forskellige finér varianter. De brunlige jordfarver er rolige og varme. På vores stand kan du se dem kombineret med vores hvide laminat reoler.

SFF18_vreol-detalje
Nyhed

Nyt intuitivt betjeningspanel til Quadro skriveborde

Et betjeningspanel er ikke kun et betjeningspanel. Kom forbi vores messestand og se Linaks nye betjeningspanel med intuitiv justering. Endvidere har du mulighed for at styre dit bord med din mobiltelefon via Bluetooth og betjeningspanelet har indbygget lysstribe reminder, som minder dig om at skifte arbejdsstilling med jævne mellemrum.

SFF18_intuitiv-betjeningspanel
Nye produkter

Garderobeskabe

Interessen for garderobeskabe er stigende – specielt interessen for at få garderobeskabe, som passer til resten af kontorets møbler er stigende. Derfor har Cube Design nu garderobeskabe med i standardsortimentet. Alle garderobeskabe er med både hatte- og skohylde, samt bøjlestang. Bøjlestangen er med udtræk ved dybde 430 mm. Kom forbi stand A38:10, hvor vi har indrettet et område med garderobe.

SFF18_garderobe-bænk