Om Cube Design

- en møbelproducent med produktion i Danmark

Cube Design udvikler, producerer og leverer møbler til kontorer, konferencelokaler, kantiner og caféer i både ind- og udland. Kvaliteten er vigtig for os. Derfor er vores produkter i meget høj kvalitet. Den høje kvalitet er grunden til, at vi yder 10 års garanti på al vores opbevaring.

Virksomheden Cube Design A/S blev grundlagt i 1981. Helt fra starten har det været en vision at skabe både flotte og funktionelle møbler af høj kvalitet. En produktion, der levede op til visionen gjorde, at vi hurtigt fik fodfæste og blev accepteret i den danske møbelbranche. Vi arbejder med laminat på vores reoler og skabe med slagfast ABS-kant – også når reolerne er samlet på gering. Alle fronter og bordplader er altid lavet med højtrykslaminat, men du kan også vælge finér, linoleum eller vores matte laminat.

Kom med en tur rundt i vores produktion i videoen herunder:

 

I dag er Cube Design en virksomhed med 45 ansatte og råder over 9.000 m² produktions- og administrationsfaciliteter i Hammel. Cube Designs møbler sælges gennem et stærkt forhandlernetværk i Danmark. Forhandlerne har stor viden om vores produkter, da vi selv gennemgår alle produkter med hver enkelt forhandler. Desuden eksporterer Cube Design til primært Skandinavien – og særligt Norge, men også til resten af Europa. Se vores salgs- og leveringsbetingelser her.


 

Læs mere om

KVALITET & DESIGN  |  CERTIFICERING & MÆRKNINGER  |  MILJØPOLITIK  |  VIDEOER  |  TILMELDING TIL NYHEDSBREVE  |  MESSER  |  FORHANDLERE  |  LEDIGE STILLINGER

 

Kvalitet og design

Vi stiller store krav til vores egenproduktion af møbler – det samme gælder for de samarbejdspartnere og underleverandører, som vi anvender. Kvalitet har altid været et kendemærke for Cube Design, og vi ønsker kun at producere og levere møbler i høj kvalitet. Derfor tester vi også vores møbler – se testrapporterne her.

Når vi skal vise, hvor god kvaliteten er på vores produkter, så laver vi altid en slagtest som denne:

 

Trods et øget konkurrence- og prispres i møbelmarkedet både herhjemme og i udlandet, er vi hverken gået på kompromis med design eller kvalitet. Hos Cube Design holder vi fast i, at vores møbler skal have lang levetid. Derfor benytter vi udelukkende materialer af helt særlig kvalitet i fremstillingsprocessen. Samtidig lægger vi stor vægt på at skabe møbler i et flot og funktionelt design. Vores filosofi er, at når det funktionelle og det visuelle går op i en højere enhed, er vores møbler med til at fremme både psykiske- og fysiske gode arbejdsbetingelser for medarbejdere.

 

Certificering & mærkning

Cube Design er ISO 14001:2015 certificeret, og har 10 års garanti på alt opbevaring, samt 5 års garanti på det øvrige sortiment. Vi er stolte af at kunne levere et danskproduceret produkt i henhold til ISO 14001:2015 certificeringen. Vi er medlem af Dansk Møbelkontrol. Som medlem af Dansk Møbelkontrol skal vi leve op til de bedste håndværksmæssige standarder indenfor møbel- og køkkenproduktion. Produktionen skal ske i henhold til foreningens “Tekniske Protokol”, som specificerer krav til materialer, udførelse og færdige produkter. Der aflægges mindst 2 kontrolbesøg om året.

Cube Design | ISO 14001:2015

 

Miljøpolitik

Cube Design producerer kontormøbler under betryggende miljømæssige forhold, således at såvel det interne og eksterne miljø påvirkes mindst muligt. Dette foregår ved løbende at have fokus på miljøforbedringer i forbindelse med produktudvikling, effektivisering af produktions processer, – minimering af ressourceforbruget og anvendelse af miljøvenlige materialer.

Cube Design styrer miljøforholdene omkring virksomhedens aktiviteter med baggrund i gældende lovgivning, herunder REACH forordning nr. 1907/2006, den nye tømmerlovgivning omkring brug af lovligt træ, samt DS/EN ISO 14001:2015. Cube Design omfatter en forpligtelse til løbende forbedring og forebyggelse af forurening. Der opstilles miljømål og miljømålsætning som sikrer, at der sker fremdrift i den miljømæssige indsats. For at sikre optimale resultater i bestræbelserne med miljøforbedringer inddrages medarbejdere til den løbende forbedring af virksomhedens miljømæssige forhold, herunder overholdelse af miljørelevante mål og instrukser. Desuden opfordres medarbejderne til at komme med forslag til løbende miljøforbedringer, samt være bevidste omkring virksomhedens miljøpolitik og den positive betydning den har for miljøet.

Det er vigtigt for os, at vore kunder og samarbejdspartnere er bekendt med vores fokus på miljøet, for på denne måde, at være med til at præge vore kunder og samarbejdspartnere til at have mere fokus på miljøet. Gældende love og regulativer indenfor miljøområdet fra myndighederne bliver fulgt, således at virksomheden altid overholder disse.


VIDEOER  |  TILMELDING TIL NYHEDSBREVE  |  MESSER  |  FORHANDLERE  |  LEDIGE STILLINGER