Kvalitet & Design

Cube Design A/S stiller store krav til sin egenproduktion af møbler, og det samme gælder for de samarbejdspartnere og underleverandører, som Cube Design A/S anvender. Kvalitet har altid været et kendemærke for Cube Design A/S, og vi ønsker kun at producere og levere møbler i høj kvalitet.

Trods et øget konkurrence- og prispres i møbelmarkedet både herhjemme og i udlandet, er det lykkedes Cube Design A/S, hverken at gå på kompromis med design eller kvalitet. Hos Cube Design A/S holder vi fast i, at vores møbler skal have lang levetid. Derfor benytter vi udelukkende materialer af helt særlig kvalitet i fremstillingsprocessen. Samtidig lægger vi stor vægt på at skabe møbler i et både flot og funktionelt design.

Vores filosofi er, at når det funktionelle og det visuelle går op i en højere enhed, er vores møbler med til at fremme både psykiske- og fysiske gode arbejdsbetingelser for medarbejdere både i Danmark og resten af verden.

 

 

Farver i laminat - materialer - colors - vedligeholdelse af dine Cube Design produkter

Vedligeholdelse af møbler

- en guide til vedligeholdelse af dine Cube Design møbler Vælg det materiale, som dine Cube Design produkter er  lavet i, og find en vejledning, der giver dig mulighed for at pleje og vedligeholde dine Cube Design produkter, så de holder i en lang årrække. Dit produkt skal behandles og plejes på forskellige måder afhængig […]

Gå til sektion