Pressemeddelelse

Nyheder fra Cube Design

Hvis du arbejder på et storkontor, oplever du sikkert indimellem, at det kan være svært at koncentrere sig. Med Cody har du et sted, hvor du kan sidde i ro og mag og læse eller forberede en præsentation.

9820_1290_4801_9840_04m

Cube Design har mere end 30 års erfaring som møbel brand. Vores mission er at skabe designs, hvor der både er lagt vægt på det funktionelle og det æstetiske i designet. Cody lounge sofaen er designet og produceret i Danmark. En lounge sofa, hvor vi har indarbejdet både gode arbejdsforhold både fysisk og mentalt.

 

Lounge sofaen Cody

Cody er designet til at passe til mange forskellige arbejdssituationer. Herunder er listet de tre mest almindelige arbejdssituationer, du kan bruge lounge sofaen til:

1 – Fokuseret arbejde ved en bærbar computer – vinklen på ryglænet giver dig den perfekte støtte, så du kan arbejde fokuseret ved din bærbare computer. Cody bordet kan tilpasses til dine behov. Du skal blot vælge om du vil sidde med benene oppe eller nede, når du arbejder.

2 - Afslappet arbejde – vinklen på ryglænene er testet, så de passer perfekt til både siddende og liggende arbejde.

3 - To-personers samarbejde – Cody egner sig også til to personer. Siddefladen er vinklet så den indbyder til samarbejde.

Cube Design lancerer i samme ombæring et bord, som er designet specielt til Cody. Bordet kan, med sit neutrale statiske rum og de to bevægelige vinger, justeres til enhver opgave i Cody.

 

Vælg den farve du kan lide

Cody er kundetilpasset, hvilket betyder, at du kan vælge en hvilken som helst farve i stoffet Capture fra Gabriel.
Ønsker du mere information omkring Cody, så kig forbi vores stand til Orgatec 25.-29. oktober. Vi er i hal 10.2 på standplads 070.

 

Nye laminatfarver
Ud over Cody og bordet, så kan du også se vores nye laminatfarver: Fontana, Dusty Jade og Grotto. Tre blå/grønne toner – farver som virker berolig- ende. Prøv farverne på vores produkter med vores farvevælger Cube Color på Cube Designs hjemmeside.