Pressemateriale SFF2016

Detaljen er i Cube Designs DNA

Cube Design præsenterer flere nye produkter, hvor detaljen er i fokus.

V opbevaring i hvid, koksgrå og Carnaval.

V opbevaring med korpus i hvid og koksgrå og hjørnelister i Carnaval.

Detaljer vægtes højt
Det har været i Cube Designs DNA helt fra start. Curt Berggren, stifter af Cube Design, har altid vægtet detaljer højt i sine designs, og nu er vi på markedet med flere nye produkter, hvor der er flotte detaljer i dem alle.

 

Ny flot reolserie
Designteamet har brainstormet, lavet utallige prototyper, videreudviklet og redesignet reolserien for at opnå et resultat ud over alles forventninger. Den lange og spændende proces har resulteret i en lækker reolserie, som kendes på sin detalje i samlingen på korpus, hvilket giver reolserien personlighed og kant. Reolen er, modsat vores tidligere reoler, helt kvadratisk i 1-rums og 4-rums reolerne. Den udsøgte detalje er denne gang gjort mere tydelig end det tidligere er set på vores andre reolserier. Detaljestregen tilbydes i 27 flotte laminatfarver, som kan kombineres med fire mulige korpusfarver i laminat. Hvis korpus i fines, er der ikke mulighed for at få farvet detaljestreg.

 

Den moderne og stilbevidste forbruger
Vi anbefaler reolserien til den moderne og stilbevidste forbruger, som på en diskret og elegant måde ønsker at bringe liv til kontoret. Et godt førstehåndsindtryk er alt afgørende, dét ved alle, så hvorfor så vælge noget man ikke kan stå inde for? Vi kan 100 % stå inde for vores nye reolserie, som sammen – og hver for sig – giver dit kontor dén ekstra lille ting, som gør, at du bliver husket af besøgende i huset.

 

Vesper stole
Vi lancerer i år to flotte nye stole; Vesper 1 og Vesper 2. Stolene er designet af brasilianske Christoph Jenni, som er industriel designer i Bern (CH). Christoph Jenni har designet stoleskallerne i glasfiber polypropylen, hvilket giver dig en slidstærk og holdbar stol, med et stel i metal. Stellet tilbydes også i en udgave, hvor stellet er galvaniseret og malet i enten sort eller hvid – dette giver brugeren mulighed for at benytte stolen til udendørs brug. Stolen er udtænkt og designet i Schweiz, og er produceret i Italien. Det organiske design giver stolen et flot udtryk, hvoraf udtrykket kan understøttes af de otte forskellige flotte farver stolen er tilgængelig i.

Kantine stol i lyseblå med ben i krom.

Kantine miljø med Vesper 2 i lys blå med ben i blank krom.

Hvorfor en Vesper 1?
Vesper 1 er en solid og enkel stol, som er velegnet til caféer, kantiner og institutioner – både indendørs og udendørs*. Vi anbefaler stolen til miljøer, hvor møblerne skal kunne holde i mange år, og hvor man ved stolen kommer til at blive flittigt brugt af mange personer. Vesper 1 er gennemfarvet, så kommer der ridser eller hakker i glasfiber polypropylenen, er dette ikke tydeligt. Stolen er nem at rengøre og kræver ingen vedligeholdelse.

 

Hvem vælger en Vesper 2?
En Vesper 2 er for dig med et behov for en stol med armlæn, som giver stolen et mere struktureret udtryk. Vesper 2 er en elegant stol med armlæn, som kan bruges i både private og offentlige rum, men den er også yderst vel- egnet til arbejdspladser, da farven på stolen kan tilpasses resten af kontorets farver**. Vesper 2 er tilgængelig i otte farver: lyseblå, grå, grøn, gul, rød, sand, sort og hvid, mens stellet kan forkromes og lakeres i sort eller hvid.

 

Lyddæmpende skærmvæg
Vores kunder har længe efterspurgt et produkt, som kan give den enkelte arbejdsplads mere ro, uden der er tale om en decideret opdeling af hele kontormiljøet. Vores løsning, er denne diskrete lyddæmpende skærmvæg, som kan optage meget larm rundt om på kontoret, og giver dig følelsen af at være alene, men sammen med andre på kontoret. Vi anbefaler den lyddæmpende skærmvæg til store kontormiljøer, hvor der ofte tales i telefon eller afholdes små møder ved skrivebordene.

 

Nyt hæve/sænke bord
Et hæve/sænke bord i absolut særklasse, som vi yder 5 års garanti på. Elstellet tilbydes i tre flotte og stilrene farver: sort, hvid og alu. Stellet er med soft-start, som gør reguleringen af bordet behagelig og støjsvag (39 dB). Bordet bruger i standby kun 0,1 Watt. Herudover er stellet godkendt af hhv. Dansk Teknologisk Institut og TÜV Rheinland.

Flow skriveborde på række i stort kontor.

Flow skrivebord med hæve-sænke funktion i åbent kontormiljø med bordskærmvægge til afskærmning og lydabsorbering.


* Gælder kun stel, der er galvaniserede og malede sorte eller hvide.
** Farverne gælder de otte mulige farver stolen produceres i.