Pressemeddelelse

Nyheder fra Cube Design – 2018

Cube Design havde flere nyheder med standen i 2018. Du kunne blandt andet få fingrene i de tre nye laminat farver: Dark Chocolate, Choco og Kashmir – tre flotte brunlige nuancer. Herudover kunne du også afprøve vores grebsfrie motoriske udtræksskab og se de flotte garderobeskabe.

 

Tre nye laminatfarver
SFF18_quadroreol-dark-chocolate SFF18_vreol-alle

Er du mest til Dark Chocolate, Choco eller Kashmir? På Cube Designs stand viste vi opbevraing med vores tre nye laminatfarver. Vores arkitekt har nøje udvalgt de nye farver, så de passer til både vores laminatfarver og vores forskellige finérvarianter. De brunlige jordfarver er rolige og varme. På vores stand kan du se dem kombineret med vores hvide laminat reoler.

 

Motorisk udtræksskab

SFF18_standa3810_0

Forestil dig du sidder ved dit ergonomisk korrekte hæve-sænke skrivebord på din ergonomisk korrekte kontorstol, men ved din side står et udtræksskab, hvor du vrider forkert i kroppen for at trække det ud. Det har Cube Design nu en løsning på. Et motorisk udtræksskab, hvor du blot trykker på en knap for at åbne og lukke udtræksskabet. Et ergonomisk korrekt udtræksskab med dobbelt-anti klem, som åbnes på blot 15 sekunder. Det motoriske udtræksskab er lavet med en Linak aktuator og leveres med et indfræst betjeningspanel i siden af skabet. Det motoriske udtræksskab er som standard uden greb – dette gør skabet simpelt og elegant.

 

Fuldt udtræk på Quadro udtræksskabe

Cube Designs Quadro udtræksskab er nu med fuldt udtræk, når du vælger dybde 900 mm. Det fulde udtræk giver dig mulighed for at have indmad i de inderste rum, så du kan få fuld udnyttelse af dit udtræksskab.

 

Nyt betjeningspanel til Quadro skriveborde

SFF18_intuitiv-betjeningspanel

Et betjeningspanel er ikke kun et betjeningspanel. Kom forbi vores messestand og se Linaks nye betjeningspanel med intuitiv justering. Endvidere har du mulighed for at styre dit bord med din mobiltelefon via Bluetooth og betjeningspanelet har indbygget lysstribe reminder, som minder dig om at skifte arbejdsstilling med jævne mellemrum.

 

Garderobeskabe

SFF18_garderobe-bænk_01

Interessen for garderobeskabe er stigende – specielt interessen for at få garderobeskabe, som passer til resten af kontorets møbler er stigende. Derfor har Cube Design nu garderobeskabe med i standardsortimentet. Alle garderobeskabe er med både hatte- og skohylde, samt bøjlestang. Bøjlestangen er med udtræk ved dybde 430 mm. Kom forbi stand A38:10, hvor vi har indrettet et område med garderobe.