Finér typer

Oversigt over Cube Designs finér typer

Her kan du se alle typer af finér i Cube Designs finér sortiment.

Ved at klikke på finér typerne kan du se billeder med finéren. Vær opmærksom på, at du kun kan vælge ahorn-, bøge- og egefinér til din V reol.

Vælg den type finér du vil se mere om.

 

ahorn

Ahorn

Ahornfinér Ahornfinéren kan fås på korpus i både V og Quadro, samt på skranke, bordplader og fronter.   Alle reoler lavet i finér leveres med finér på bagbeklædningen, så reolen med fordel kan anvendes som rumdelere. Reoler i finér leveres altid med massiv trækant. 7 x lak på finérede plader. 3 x lak på kanter.

Gå til sektion
Ask

Ask

Askefinér Askefinéren kan fås på korpus på Quadro reoler, skranke, bordplader og fronter.   Alle reoler lavet i finér leveres med finér på bagbeklædningen, så reolen med fordel kan anvendes som rumdelere. Reoler i finér leveres altid med massiv trækant. 7 x lak på finérede plader. 3 x lak på kanter.

Gå til sektion
Bøg

Bøg

Bøgefinér Bøgefinéren kan fås på korpus i både V og Quadro reoler, samt på skranke, bordplader og fronter.   Alle reoler lavet i finér leveres med finér på bagbeklædningen, så reolen med fordel kan anvendes som rumdelere. Reoler i finér leveres altid med massiv trækant. 7 x lak på finérede plader. 3 x lak på […]

Gå til sektion
Eg

Eg

Egefinér Egefinéren kan fås på korpus i både V og Quadro opbevaring, samt på skranke, bordplader og fronter.   Alle reoler lavet i finér leveres med finér på bagbeklædningen, så reolen med fordel kan anvendes som rumdelere. Reoler i finér leveres altid med massiv trækant. 7 x lak på finérede plader. 3 x lak på […]

Gå til sektion
Kirsebær

Kirsebær

Kirsebærfinér Kirsebærfinéren kan fås på korpus på Quadro reoler, skranke, bordplader og fronter.   Alle reoler lavet i finér leveres med finér på bagbeklædningen, så reolen med fordel kan anvendes som rumdelere. Reoler i finér leveres altid med massiv trækant. 7 x lak på finérede plader. 3 x lak på kanter.

Gå til sektion
Valnød

Valnød

Valnøddefinér Valnøddefinéren kan fås på korpus på Quadro reoler, skranke, bordplader og fronter.   Alle reoler lavet i finér leveres med finér på bagbeklædningen, så reolen med fordel kan anvendes som rumdelere. Reoler i finér leveres altid med massiv trækant. 7 x lak på finérede plader. 3 x lak på kanter.

Gå til sektion