Tips fra arkitekten

Indretning af små og store rum

Cube Design producerer og leverer møbler til kontormiljøer i Skandinavien og store dele af Europa. Med en pladeproduktion centralt beliggende i Jylland kan Cube Design normalt producere dine nye møbler på blot tre uger. Cube Design kan hjælpe dig hele vejen fra idé til færdigt produkt.

 

Skrevet af: Cube Design
 

Indretnings flow

I korte træk er der fire punkter i et indretnings flow: modtagelse af materiale fra kunde, opbygning af miljø, indretning og til slut rendering. En typisk opgave forløber ikke lineært – det hører sjældenhederne til. Et indretnings flow går ofte frem og tilbage mellem kunden og arkitekten.

renderinger til kunde
For at opnå de bedste og mest virkelighedstro billeder fra arkitekten, så er det vigtigt, at du sender planer, billeder, materialeønsker (og gerne varenumre), så vi hurtigst muligt kan sende den færdigeønskede resultat til dig.
Når arkitekten har fået alt materiale opbygges miljøet i 3D, hvor der er mulighed for at give alle overflader materialer. Produkter indsættes – både vores og andre producenters (planter, kontorstole, skærme, billeder mm). Til slut laves der flere vinkler af rummet med den nye indretning – som billederne her over.

 
Hvem er Cube Designs arkitekt?

Cube Design har egen arkitekt. Josefine Maurer er uddannet arkitekt og designer fra Arkitektskolen i Aarhus 2014, og har været ansat som arkitekt hos Cube Design siden oktober 2015.

JM_80

 

Arkitektens råd – små rum

Er pladsen lidt trang på dit kontor, så er valget af produkter altafgørende. Du kan sparer meget plads ved at vælge ”skjulte” produkter som fx udtræksskabe, pennebakker og skuffesektioner. Derigennem får du opbevaringsplads uden at optage gulvareal, hvorved du let kan bevæge dig rundt på kontoret uden at føle dig fanget.
Du kan selv gøre meget for, at dit rum syner større end det egentlig er – her kan vi også hjælpe dig. Når der kommer en opgave ind, hvor der er tale om små rum, så sørger arkitekten altid for at skabe visuel ro med lyse farver og materialer – og vigtigst af alt – ikke blande for mange forskellige materialer. I kan selv skabe visuel ro ved at holde kontoret ryddelig. Farvevalget på dine produkter har også stor betydning for, hvordan rummet opfattes. Et tip fra arkitekten: ”Brug farver, som er holdt i gråtone skalaen til dine produkter”.

 

Arkitektens råd – store rum

Store åbne rum kan også være en udfordring, derfor er det vigtigt at du får skabt forskellige zoner i rummet. Zoner skabes gennem farver, afskærmning, opbevaring og specielle møbler. Lyddæmpende materialer kan være opslagstavler, bordskærmvægge eller vægpaneler. Du kan eksempelvis vælge at bagbeklædningen på din reol skal være en opslagstavle – herved får du både opdelt rummet, lavet lyddæmpning, samt mulighed for en opslagstavle. Det er vigtigt for medarbejderne, at de har mulighed for privatliv, afskærmning og rum til fordybelse.
Sidder du i kundeservice, hvor der er støjende aktiviteter, så anbefaler arkitekten, at du indretter kontoret med afskærmning og specielle møbler, som kan optage en del af støjen på kontoret. Få mere ro i det store rum ved at flytte mødeborde til et andet område, bruge opbevaring som afskærmning og rumopdeling, samt lave lounge- og telefonzoner. Ved hjælp af farveopdelte zoner med afskærmning kan du skabe uformelle mødesteder, hvor medarbejdere kan holde hurtige møder.
Den største udfordring i et stort rum er støj, hvorfor det er vigtigt at vælge de rette møbler til indretningen af det store rum. Skærmvægge og udtræksskabe kan mindske støjegener betydeligt, samtidig med at de skaber privatliv og mulighed for fordybelse.

For quick meetings Small canteen

Et tip fra arkitekten: “Træk støjen væk og skab zoner med mødeborde og lounge møbler”.

Creative office