Cube Design
Enscape_2023-03-15-14-01-28
BLIV KLAR TIL MERE

KILDESORTERING

Nye krav til virksomheder

Kildesortering 2023

Fra 31. december 2022 skal arbejdspladser kildesortere i samme grad som i private husholdninger. Helt konkret skal virksomheder nu sortere i 10 fraktioner; papir, mad, metal, pap, glas, plastik, restaffald, fødevarekartoner, tekstil og farligt affald. Lovkravet skal sikre øget genanvendelse og reducering af affaldsgenerering som et vigtigt tiltag i kampen for at passe bedre på vores planet.

Har I endnu ikke fået styr på, hvordan jeres virksomhed skal leve op til lovkravet? Så kan vi hos Cube Design hjælpe dig. Læs mere herunder.

Nyhed!

Væghængte miljøstationer

Spar på gulvpladsen med Cube Designs nye Quadro væghængte miljøstationer. Miljøstationerne er ideelle til kantiner, klasseværelser, kontorer og andre steder, hvor der regelmæssigt gøre rent på gulvet. Samtidig giver miljøstationens visuelle lethed indtryk af mere plads i selv de mindste rum.

Miljøstationen fastmonteres på væggen med et dobbelt vægophæng, så den sidder stabilt og ikke kan flyttes med. Alle væghængte miljøstationer er indrettet med låge samt 20L plastbeholder, der gør dem lette at håndtere. Find mere information her.

Væghængt miljøstation
Vi tilbyder et

Stort sortiment

Hos Cube Design tilbyder vi et stort sortiment af miljøstationer. Hvad end du leder efter færdige løsninger eller selv vil designe din miljøstation, kan du finde det hos os.

Vi tilbyder 11 forskellige færdige løsninger, som er vores bestsellers. Disse varianter er faste i opbygningen, dog har du stadig mulighed for selv at være farver og materialer. Opfylder vores færdige løsninger ikke dit individuelle behov, har du fri mulighed for selv at designe din miljøstation, så den lever op til netop dine ønsker.

Som noget nyt kan du nu også finde væghængte miljøstationer hos os. Læs mere her.

Alle miljøstationerne fås i et, to eller tre rums bredde og med en topplade i kompaktlaminat, som sikrer en overflade, der både er slidstærk og nem at vedligeholde.

alle 11
Mange muligheder

Design din egen miljøstation

På udkig efter en miljøstation der kan tilpasses din unikke indretning? Med Quadro miljøstationens fleksible design har du et hav af muligheder for at opbygge miljøstationen efter dine individuelle behov. Vælg mellem en bred vifte af materialer, farver og funktioner.  Skal din miljøstation bruges til papir, madaffald eller noget helt tredje? Har du brug for skuffer eller skabe? Hvilke farver passer ind i din indretning?

Med Quadro miljøstationen får du et stilrent kildesorteringssystem i høj kvalitet, som let kan integreres i din indretning. Lad møblet stå centralt og være let tilgængeligt for medarbejderne. På den måde kan du skabe en succesful kildesortering på din arbejdsplads.

Indretning_miljøstation

Kompaktlaminat i tre farver

arrow
arrow
Opaque White
10400
Platinum Grey
12115
Volcanic Black
12000
Gør det nemt at sortere

Brug piktogrammer

Hvis du gerne vil lykkedes med en succesfuld kildesortering på din arbejdsplads, er det vigtigt at gøre kildesorteringen let og overskuelig. Selvklæbende piktogrammer kan sættes fast på miljøstationerne og tydeligt markere, hvilken affaldstype der hører til hvilken miljøstation. Derved bliver det nemt for medarbejderne at gennemskue kildesorteringen.

Hos Cube Design kan du tilkøbe piktogrammer til dine miljøstationer, som du selv kan sætte på miljøstationerne. Piktogrammerne kommer i ét ark med 11 forskellige sorteringsmuligheder.

Miljømærker – DK_1200x900
På udkig efter kildesorteringssystem?

Miljøstationer siden 2013

Hos Cube Design har vi mange års erfaring inden for kildesortering. Cube Design har siden 2013 produceret og leveret miljøstationer til arbejdspladser. Vores miljøstationer var dengang og er stadig udviklet med fokus på at gøre kildesortering både let og hygiejnisk uden at gå på kompromis med designet.

Med vores miljøstationer kan du få et system, der lever op til dine designmæssige og funktionelle krav til kontormøbler, og som samtidig lever op til de nye krav om øget kildesortering.

Vil du vide mere om vores miljøstationer? Se vores nye brochure ved at klikke på linket herunder.

Miljøstation – grøn

Søger du inspiration?

Hent vores nye brochure her!

Miljøstationer 2023

Bliv klar til kildesortering på arbejdspladsen med vores nye miljøstation brochure. I brochuren finder du bl.a. information om Cube Designs miljøstationer og inspiration til, hvordan din arbejdsplads kan løse de nye krav til kildesortering.

Miljøstationer 2023_skalleret.jpg

Prisliste 2023

Se og download den her

Her kan du se og downloade Cube Designs prisliste på dansk eller norsk:

 

 

 

 

 

 

Brug for hjælp?

Find forhandler

Vil du have vejledning og hjælp til at løse jeres behov for kildesortering? Kontakt en af Cube Designs forhandlere.

Cube Design - kontormøbler - ring til os 86987411 - skriv til os cube@cube-design.dk