Cube Design
Mangler du billeder?

Billedbank

Skal du bruge billeder til et projekt eller vil du se produkterne i flere versioner? Her får du adgang til alle Cube Designs billeder i højeste opløsning. Vi har inddelt billederne efter kategori, og derefter om det er et produktbillede eller et miljøbillede. Der kommer løbende nye billeder i alle kategorier.

Billedbank 2023
Se Cube Designs

Brochurer

Find og download alle Cube Designs brochurer i PDF-format.

Brochure
Download Cube Designs

Prislister

Her kan du se og downloade vores prislister.

Prisliste 2024
Se alle Cube Designs

Produktark

Her kan du downloade produktark på alle Cube Designs produkter. På produktarkene finder du blandt andet information om overflader, certificeringer, understøtninger og dimensioner.

Produktark fra udklip
Se alle Cube Designs

Vejledninger

Her finder du blandt andet samlevejledninger til vores produkter, vejledninger til nulstilling af skriveborde, vejledninger til rengøring og vedligeholdelse af overflader. Det er også her du kan finde hjælpetegninger til placering af indmad i reoler, samt antal stole om runde borde mm.

efterspænd skruerne
3D-filer i

DWG

Du kan finde og downloade alle Cube Designs produkter i DWG i pCon.planner.

V_til_pcon

Testrapporter

Kvalitetssikring

Vi stiller store krav til vores egenproduktion af møbler, vores samarbejdspartnere og underleverandører. Cube Design ønsker kun at levere kvalitetsmøbler. Derfor får vi vores møbler testet i et møbellaboratorium hos et eksternt institut, så vi ved, at møblerne lever op til godkendte møbelstandarder.

Cube Designs møbler har - og skal have - lang levetid. Derfor benytter vi udelukkende førsteklasses materialer i fremstillingsprocessen.

Læs vores testrapporter her.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Har du brug for hjælp? Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Cube Design - kontormøbler - Camilla Mikkelsen - kundeservice