Cube Design
Download

Prislister

Her kan du hente Cube Designs aktuelle prisliste. Her på den danske del af hjemmesiden finder du både den danske og den norske prisliste. Vi udgiver en ny prisliste én gang om året - 1. maj 2020 udkom den gældende prisliste. I prislisterne der ligger på hjemmesiden bliver løbende opdateret for trykfejl, men prislisten opdateres også, når vi har nye produkter, farver eller lignende. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du ønsker information om bl.a. opdateringer i prislisten.
Prisliste 2020

I danske kroner | DKK

Her kan du se og downloade prislisten i danske kroner (DKK), og se de mange spændende nye produkter. Se fx den nye stoleserie S20 på side 77, blomsterkasser til reoler og udtræksskabe på side 16 og 27. Eller se de mange størrelser på vores populære Spider bord - nu også med massive egetræsben.

2020_DK
Prisliste 2020

I norske kroner | NOK

Her kan du se og downloade prislisten i norske kroner (NOK), og se de mange spændende nye produkter. Se fx den nye stoleserie S20 på side 77, blomsterkasser til reoler og udtræksskabe på side 16 og 27. Eller se de mange størrelser på vores populære Spider bord - nu også med massive egetræsben.

2020_NO
Kontakt os

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonen til at svar på de spørgsmål du måtte have.

Du er også velkomme til at sende os en mail.

Cube Design - kontormøbler - Camilla Mikkelsen - kundeservice