Cube Design

Miljø og certificering

Se og læs mere om Cube Designs certifikater og tests. Vi stiller store krav til vores produktion – det samme gælder for samarbejdspartnere og underleverandører.
52
medarbejdere
på fabrikken i Hammel
16
lande
forhandler Cube Designs produkter
2
showrooms
et i Hammel og et i Holte
Se vores

EU blomst certifikat

Cube Design har udvalgte produkter med EU blomst mærket. Vælger du et EU blomst produkt, så kan du være sikker på, at produktets miljøpåvirkning er tænkt ind i alle relevante faser af livscyklus fra råvarer, produktionsfasen til brugs-, affalds- og recirkuleringsfasen.

EU blomsten er din sikkerhed for at produkterne er lavet med træ fra bæredygtigt forvaltet skov, har lav formaldehyd afgasning, overholder de skrappe krav til anvendte kemikalier i hele processen.

EU ecolabel hjemmeside
Forest Stewardship Council

FSC® certificeret

Cube Design er FSC certificeret, og tilbyder store dele af sortimentet som FSC. FSC er din sikkerhed for, at der ikke fældes mere træ, end skoven selv kan reproducere. Alt træ eller papir i et FSC-certificeret produkt kommer fra bæredygtigt drevne skove og/eller andre ansvarlige ressourcer, og alle led i leverandørkæden skal have en FSC-certificering.

FSC-certifikat_Cube Design

Grønt certifikat

Vi har taget et aktivt valg for miljøet. Derfor har vi købt et miljø-certifikat, som sikrer os at vores elforbrug kun kommer fra certificeret strøm, som er leveret fra vand-kraftværker eller vindmøller. Vi ønsker at være med til at fremme den bæredygtige energi. Certifikatet er vores sikkerhed for, at der produceres bæredygtig grøn energi svarende til 100% af vores energiforbrug.

Cube Design – Grønt certifikat 2023_endelig

ISO 14001:2015 certificeret

Cube Design er ISO 14001:2015 certificeret, og har 10 års garanti på alt opbevaring, samt 5 års garanti på det øvrige sortiment. Vi er stolte af at kunne levere et danskproduceret produkt i henhold til ISO 14001:2015 certificeringen.

Cube Design – ISO Certificate 14001-15_Hjemmeside klar

Medlem af Dansk Møbelkontrol

Vi er medlem af Dansk Møbelkontrol. Som medlem af Dansk Møbelkontrol skal vi leve op til de bedste håndværksmæssige standarder indenfor møbel- og køkkenproduktion. Produktionen skal ske i henhold til foreningens “Tekniske Protokol”, som specificerer krav til materialer, udførelse og færdige produkter. Der aflægges mindst 2 kontrolbesøg om året.

2023

Test rapporter

Vi stiller store krav til vores egenproduktion af møbler – det samme gælder for de samarbejdspartnere og underleverandører, som vi anvender. Kvalitet har altid været et kendemærke for Cube Design, og vi ønsker kun at producere og levere møbler i høj kvalitet. Derfor tester vi også vores møbler - se testrapporterne her.

Testrapporter_CubeDesign

Værd at vide

om Cube Designs produktion

Vi stiller store krav til vores egenproduktion af møbler – det samme gælder for de samarbejdspartnere og underleverandører, som vi anvender. Kvalitet har altid været et kendemærke for Cube Design, og vi ønsker kun at producere og levere møbler i høj kvalitet. Derfor tester vi vores møbler, så vi altid ved, at vi leverer design og kvalitet i særklasse.

Cube Designs møbler har - og skal have - lang levetid. Derfor benytter vi udelukkende 1. klasses materialer i fremstillingsprocessen. Samtidig lægger vi stor vægt på at skabe møbler i et flot og funktionelt design.

Kontorområde hos Aarhus1900

Miljøpolitik

Certificering og politik

Cube Design A/S producerer kontormøbler under betryggende miljømæssige forhold, således at såvel det interne som det eksterne miljø påvirkes mindst muligt. Dette praktiseres ved løbende at have fokus på miljøforbedringer i alle led af proceskæden, samt at være bevidst om interessenters krav og forventninger til virksomheden.

Cube Design A/S styrer miljøforholdene omkring virksomhedens aktiviteter med baggrund i den internationale standard DS/EN14001:2015. Og gennem FSC®-certificeringen* og overholdelse af Tømmerforordningen (EUTR) sikres sporbarhed og brug af bæredygtigt og lovligt fældet træ.

Cube Design A/S overholder alle myndigheders gældende love og regulativer indenfor miljøområdet.

Cube Design A/S har en forpligtelse til løbende forbedring i forhold til udnyttelse af ressourcer og minimering af affald og udledning. Der opstilles miljømål og arbejdes målrettet for at sikre, at der sker fremdrift i den miljømæssige indsats.

Cube Design A/S udvikler produkter under hensyntagen til miljøbelastningen hvad angår materialevalg, ressourceforbrug, spild og bortskaffelse.

Cube Design A/S producerer produkter gennem en nøje planlagt produktionsafvikling til gavn for ressourceforbruget og med optimeret materialeforbrug som giver gevinst for både miljøet og virksomheden. Produktionens affald bortskaffes under styrede og miljørigtige forhold.
Ved implementering af nye produktionsprocesser og indkøb af produktionsudstyr inddrages miljøhensyn i beslutningsprocessen for derigennem at fremme miljøpræstationen.

Cube Design A/S inddrager medarbejdere i den løbende forbedring af virksomhedens miljømæssige forhold, herunder overholdelse af krav og forpligtelser samt opnåelse af de opstillede mål og bindende forpligtelser. Derudover opfordres medarbejderne til at komme med forslag til løbende miljøforbedringer samt være bevidste vedrørende virksomhedens miljøpolitik og den positive betydning den har for miljøet.

Cube Design A/S gør leverandører, kunder og øvrige samarbejdspartnere bekendt med vores fokus på miljøet, for derigennem at præge omgivelserne i samme retning.

 

*FSC licenskode FSC C155594

Kontakt os

Spørg løs!

Sidder du inde med et spørgsmål? - Hold dig ikke tilbage med at ringe, vi sidder klar ved telefonen.

Cube Design - kontormøbler - Camilla Mikkelsen - kundeservice