Cube Design
Fabrikken

Miljø og Certificering

Vi stiller store krav til vores egenproduktion af møbler – det samme gælder for de samarbejdspartnere og underleverandører, som vi anvender. Kvalitet har altid været et kendemærke for Cube Design, og vi ønsker kun at producere og levere møbler i høj kvalitet. Derfor tester vi også vores møbler – Trods et øget konkurrence- og prispres i møbelmarkedet både herhjemme og i udlandet, er vi hverken gået på kompromis med design eller kvalitet.

Hos Cube Design holder vi fast i, at vores møbler skal have lang levetid. Derfor benytter vi udelukkende materialer af helt særlig kvalitet i fremstillingsprocessen. Samtidig lægger vi stor vægt på at skabe møbler i et flot og funktionelt design. Vores filosofi er, at når det funktionelle og det visuelle går op i en højere enhed, er vores møbler med til at fremme både psykiske- og fysiske gode arbejdsbetingelser for medarbejdere.

FSC® certificeret

Cube Design er FSC certificeret, og tilbyder store dele af sortimentet som FSC. Vælger du et FSC produkt, så er det tydeligt mærket med FSC. FSC er din sikkerhed for, at der ikke fældes mere træ, end skoven selv kan reproducere. Alt træ eller papir i et FSC-certificeret produkt kommer fra bæredygtigt drevne skove og/eller andre ansvarlige ressourcer, og alle led i leverandørkæden skal have en FSC-certificering.

Cube Design – FSC certifikat

Grønt certifikat

Vi har taget et aktivt valg for miljøet. Derfor har vi købt et miljø-certifikat, som sikrer os at vores elforbrug kun kommer fra certificeret strøm, som er leveret fra vand-kraftværker eller vindmøller. Vi ønsker at være med til at fremme den bæredygtige energi. Certifikatet er vores sikkerhed for, at der produceres bæredygtig grøn energi svarende til 100% af vores energiforbrug.

Cube Design – Grøn energi certifikat

ISO 14001:2015 certificeret

Cube Design er ISO 14001:2015 certificeret, og har 10 års garanti på alt opbevaring, samt 5 års garanti på det øvrige sortiment. Vi er stolte af at kunne levere et danskproduceret produkt i henhold til ISO 14001:2015 certificeringen.

Cube Design – ISO Certificate 14001-15_Hjemmeside klar

Medlem af Dansk Møbelkontrol

Vi er medlem af Dansk Møbelkontrol. Som medlem af Dansk Møbelkontrol skal vi leve op til de bedste håndværksmæssige standarder indenfor møbel- og køkkenproduktion. Produktionen skal ske i henhold til foreningens “Tekniske Protokol”, som specificerer krav til materialer, udførelse og færdige produkter. Der aflægges mindst 2 kontrolbesøg om året.

Dansk Møbelkontrol Certifikat 2020_Hjemmeside klar

Test rapporter

Vi stiller store krav til vores egenproduktion af møbler – det samme gælder for de samarbejdspartnere og underleverandører, som vi anvender. Kvalitet har altid været et kendemærke for Cube Design, og vi ønsker kun at producere og levere møbler i høj kvalitet. Derfor tester vi også vores møbler - se testrapporterne her.

Testrapport billede_Tegnebræt 1
Cube 19.11.29 Aarhus motion reference2984

Miljøpolitik

Certificering og politik

Cube Design producerer kontormøbler under betryggende miljømæssige forhold, således at såvel det interne og eksterne miljø påvirkes mindst muligt. Dette foregår ved løbende at have fokus på miljøforbedringer i forbindelse med produktudvikling, effektivisering af produktions processer, – minimering af ressourceforbruget og anvendelse af miljøvenlige materialer.

Cube Design styrer miljøforholdene omkring virksomhedens aktiviteter med baggrund i gældende lovgivning, herunder REACH forordning nr. 1907/2006, den nye tømmerlovgivning omkring brug af lovligt træ, samt DS/EN ISO 14001:2015. Cube Design omfatter en forpligtelse til løbende forbedring og forebyggelse af forurening. Der opstilles miljømål og miljømålsætning som sikrer, at der sker fremdrift i den miljømæssige indsats.

For at sikre optimale resultater i bestræbelserne med miljøforbedringer inddrages medarbejdere til den løbende forbedring af virksomhedens miljømæssige forhold, herunder overholdelse af miljørelevante mål og instrukser. Desuden opfordres medarbejderne til at komme med forslag til løbende miljøforbedringer, samt være bevidste omkring virksomhedens miljøpolitik og den positive betydning den har for miljøet.

Det er vigtigt for os, at vore kunder og samarbejdspartnere er bekendt med vores fokus på miljøet, for på denne måde, at være med til at præge vore kunder og samarbejdspartnere til at have mere fokus på miljøet. Gældende love og regulativer indenfor miljøområdet fra myndighederne bliver fulgt, således at virksomheden altid overholder disse.

Kontakt os

Spørg løs!

Sidder du inde med et spørgsmål? - Hold dig ikke tilbage med at ringe, vi sidder klar ved telefonen.

Kunderservice_CBM_2