Cube Design
svg-bg
Cube Design for

Professionelle

Denne side er til dig, som arbejder med Cube Designs produkter. Her har vi samlet de vigtigste produktinformationer, links til DWG-filer og vores seneste nyheder.
Opbevaring
10 års garanti
FSC C155594
FSC® certificeret
DK/049/022
EU-Blomst certificeret
Alle produkter i
pCon.planner
Professionelle

Find alle produkter i

pCon.planner

Find alle Cube Designs produkter i pCon.planner - et gratis professionelt 3D indretningsprogram.

pCon.planner er et program med alle de funktioner, som du skal bruge til at tegne og præsentere dine indretningsforslag. pCon.planner kan - med den indbyggede renderingsteknik - lave flotte billeder af dine indretninger. Du kan nemt indlæse din plantegning fra kunden, og indrette direkte ovenpå den målfaste tegning. Tegningen kan efterfølgende gemmes og sendes retur til kunden.

Du vinder hurtigt kundens tillid, ved at kunne indrette i et professionelt program og vise kunden billeder af deres rum med nye møbler. Med pCon.planner kan du indrette og præsentere dine idéer i høj kvalitet for kunden. Når du har lavet din indretning kan du med et tryk få en liste med komplet produktoversigt og tilbud.

Download pcon.planner her.

pCon.planner

OFML data

pCon.planner med OFML data kan bruges i pCon.planner PRO og pCon.planner ME (gratis version). pCon.planner ME kan downloades her. Gennem OFML dataene får du adgang til alle Cube Designs produkter inklusiv varenumre og priser på de produkter, som der indrettes med.

Er du interesseret i vores OFML data? Anmod om adgang til dataene her. Så snart din adgang er aktiveret, så modtager du en mail herom.

 

DWG-filer
Arkitekt møde
Materialeoversigt

Se alle vores materialer

Her kan du finde alle vores overflader på både opbevaring, borde og stole. På denne side kan du også finde alle farvekoder vi har på de forskellige farver.

Cube Design - kontormøbler - 10 års garanti på opbevaring - produceret i Danmark
Cube Designs

EU blomst produkter

Cube Design kan levere udvalgte produkter med EU blomst mærket. EU blomsten er din sikkerhed for, at der er fokus på at mindske miljøbelastningen i hele produktets levetid fra produktion til forbrug.

placeholder
2021

Inspirationsbog

Se vores seneste inspirationsbog her. Den er fyldt med inspirerende billeder, cases og produktnyheder i spændende farver og materialer.

Se insprationsbogen her

Billeder fra inspirationsbog 2021
Her finder du ALLE

Cube Designs billeder

Skal det være nemt og hurtigt, så kan du i vores billedbank søge efter den model du skal bruge et billede af. Der kommer løbende flere billeder ind i billedbanken.

Billedbank 2023
Download Cube Designs

DWG-filer

Alle Cube Designs produkter findes i DWG til gratis download. Du kan finde og downloade filerne ved at følge linket, som tager dig direkte til pCon.catalog.

DWG-filer
Cube Design - 10 års garanti på opbevaring
10 års garanti
på al opbevaring
Cube Design - god kundeservice
God kundeservice
på dansk, engelsk, tysk og norsk
Cube Design - høj leveringssikkerhed
Høj leveringssikkerhed
tæt på 100%
Ikon_certificeret
Miljøcertificeret
ISO 14001:2015
Spørg endelig

Fandt du ikke det du ledte efter?

Du kan altid kontakte os, hvis du ikke lige fandt det du ledte efter. Du kan både ringe eller skrive til os.

Cube Design - kontormøbler - ring til os 86987411 - skriv til os cube@cube-design.dk