Cube Design
Cube 19.05.29 Cars reference1042
Om cube design

En møbelproducent med produktion i Danmark

Historien

Om cube design

Virksomheden Cube Design A/S blev grundlagt i 1980. Fra starten har det været vores vision at skabe flotte og funktionelle møbler af høj kvalitet.

En produktion, der levede op til visionen gjorde, at vi hurtigt fik fodfæste og blev accepteret i den danske møbelbranche. Vi arbejder med laminat på vores reoler og skabe med slagfast ABS-kant – også når reolerne er samlet på gering. Alle bordplader er altid lavet med højtrykslaminat, men du kan også vælge finér, linoleum eller vores matte laminat.

I dag er Cube Design en virksomhed med ca. 45 ansatte, og råder over 9.000 m² produktions- og administrationsfaciliteter i Hammel. Cube Designs møbler sælges gennem et stærkt forhandlernetværk i Danmark. Forhandlerne har stor viden om vores produkter, da vi selv gennemgår alle produkter med hver enkelt forhandler. Desuden eksporterer Cube Design til primært Skandinavien – og særligt Norge, men også til resten af Europa.

Egen produktion & forhandlere

Dansk producerede produkter

Cube Design er placeret i Hammel midt i Jylland. Vi ligge stor vægt på at producere tingene fra bunden, og at skabe produkter af høj kvalitet.

Cube Design udvikler, producerer og leverer møbler til kontorer, konferencelokaler, kantiner og caféer.

Fabrikken
Tilmelding til

Nyhedsbrev

Hvis du har lyst, så udsender Cube Design nyhedsbreve cirka en gang om måneden. I nyhedsbrevet kan du læse om nye tiltag, produktnyheder, messer og se billeder fra vores hverdag og showrooms i Hammel og Holte.

Cube Design - kontormøbler - skabe - sort og eg - skrivebord
Billeder fra

Messer

Vi er på messer flere gange om året. Her kan du se billeder og pressemeddelelser fra vores seneste messer.

Cube Design - SFF20 - standen

Miljø og certificering

Klik videre og se mere om vores miljø og se vores certificeringer.

skov i dk
Læs

Salgs- og leveringsbetingelser

Her kan du læse vores salgs- og leveringsbetingelser.

placeholder
Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Har du brug for hjælp? Du kan altid ringe til vores hovedkontor, hvis du har spørgsmål til vores produkter, leveringstider eller andet.

Cube Design - kontormøbler - Camilla Mikkelsen - kundeservice