Cube Design
Cube 19.05.29 Cars reference1042
Om cube design

En møbelproducent med produktion i Danmark

Historien om Cube Design

Om cube design

Virksomheden Cube Design A/S blev grundlagt i 1980. Helt fra starten har det været en vision at skabe både flotte og funktionelle møbler af høj kvalitet.

En produktion, der levede op til visionen gjorde, at vi hurtigt fik fodfæste og blev accepteret i den danske møbelbranche. Vi arbejder med laminat på vores reoler og skabe med slagfast ABS-kant – også når reolerne er samlet på gering. Alle fronter og bordplader er altid lavet med højtrykslaminat, men du kan også vælge finér, linoleum eller vores matte laminat.

I dag er Cube Design en virksomhed med 45 ansatte og råder over 9.000 m² produktions- og administrationsfaciliteter i Hammel. Cube Designs møbler sælges gennem et stærkt forhandlernetværk i Danmark. Forhandlerne har stor viden om vores produkter, da vi selv gennemgår alle produkter med hver enkelt forhandler. Desuden eksporterer Cube Design til primært Skandinavien – og særligt Norge, men også til resten af Europa

Egen produktion & forhandlere

Dansk produceret produkter

Cube design er placeret midt i Jylland og har derfor jord under neglene. Vi ligge stor vægt på at producere tingene fra bunden og at skabe produkter med høj kvalitet.

Cube Design udvikler, producerer og leverer møbler til kontorer, konferencelokaler, kantiner og caféer i både ind- og udland.

Fabrikken
Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Har du brug for hjælp? Du kan altid ringe til vores hovedkontor, hvis du har spørgsmål til vores produkter, leveringstider eller andet.

Kunderservice_CBM_2