Cube Design
Cube 19.05.29 Cars reference1042
Om cube design

En møbelproducent med produktion i Danmark

Historien

Om cube design

Cube Design er en danskejet møbelvirksomhed med hovedsæde i Svenstrup ved Hammel. Vi lægger stor vægt på designet, funktionaliteten og den gode kvalitet i vores produkter. Vi har egen indretningsarkitekt, som sammen med vores konsulenter støtter og hjælper med rådgivning fra start til slut. Med showrooms i Svenstrup og Holte har du god mulighed for at se og prøve vores produkter.

Cube Design har egen fabrik på 9.000 m² med produktions- og administrationsfaciliteter og ca. 50 medarbejdere. Vores dygtige produktion kan lave stort set alt du har behov for til dit kontor. Vores opbevaring er lavet i laminat med 2 mm slagfaste ABS-kanter - selv når opbevaringen er samlet på gering.

Al opbevaring fra Cube Design har 10 års garanti, men kan bruges i meget længere tid. Ud over opbevaring har Cube Design også hæve-sænke skriveborde, mødeborde og stole i mange størrelser og former.

Virksomheden er grundlagt i 1980 af Aase og Curt Berggren og er stadig familiedrevet.

Cube Designs møbler sælges gennem et stærkt forhandlernetværk i Danmark. Forhandlerne har stor viden om vores produkter, da vi selv gennemgår alle produkter med hver enkelt forhandler. Desuden eksporterer Cube Design til primært Skandinavien – og særligt Norge, men også til resten af Europa.

 

Vi er FSC® certificeret (FSC C155594), miljø certificeret efter ISO 14001:2015, medlem af Dansk Møbelkontrol, Architonic og pCon.planner.

Egen produktion & forhandlere

Dansk producerede produkter

Cube Design er placeret i Hammel midt i Jylland. Vi lægger stor vægt på at producere tingene fra bunden og at skabe produkter af høj kvalitet.

Cube Design udvikler, producerer og leverer møbler til kontorer, konferencelokaler, kantiner og caféer.

Fabrikken
Tilmelding til

Nyhedsbrev

Hvis du har lyst, så udsender Cube Design nyhedsbreve cirka en gang om måneden. I nyhedsbrevet kan du læse om nye tiltag, produktnyheder, messer og se billeder fra vores hverdag og showrooms i Hammel og Holte.

Cube Design - kontormøbler - skabe - sort og eg - skrivebord
Billeder fra

Messer

Vi er på messer flere gange om året. Her kan du se billeder og pressemeddelelser fra vores seneste messer.

IMG_6860

Miljø og certificering

Klik videre og læs mere om vores miljø og se vores certificeringer.

Beautiful scenery of a river surrounded by greenery in a forest
Læs

Salgs- og leveringsbetingelser

Her kan du læse vores salgs- og leveringsbetingelser.

placeholder
Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Har du brug for hjælp? Du kan altid ringe til vores hovedkontor, hvis du har spørgsmål til vores produkter, leveringstider eller andet.

Cube Design - kontormøbler - Camilla Mikkelsen - kundeservice