Cube Design

Sparekassen Djursland

Totalindretning af minimalistisk og åbent kontormiljø
6
produkter
Skydedørsskabe, reoler med udfræsninger, UP skriveborde, bordskærmvægge, Lite Cube højbord og S20 loungemøbler
bordskærmvægge, sparekassen

Bordskærmvægge på UP skriveborde

I et åbent kontormiljø er det væsentlig at tænke i afskærmning og akustik. I denne case er der monteret bordskærmvægge på alle skrivebordene for at afskærme mellem arbejdsstationerne samt for forbipasserende trafik i det åbne kontormiljø. Bordskærmvæggene tjener desuden det formål at være lydabsorberende.

Cube Designs bordskærmvægge kan let monteres på alle vores skriveborde og fås i længderne, som passer med dit ønskede skrivebord. Desuden kan du vælge mellem et hav af farver, da væggene både kan polstres i Hush og Cura fra Gabriel.

lameller, sparekassen 3

Udfræsninger med egelaminat

Egelaminat med udfræsninger er et gennemgående materialevalg i denne kontorindretning.

Den smukke detalje skaber både rytme og karakter til rummet. Samtidig er egelaminat et oplagt valg, hvis du ønsker et naturtro look med flotte strukturer og ydermere vil have et yderst slidstærkt materiale, der er nem at rengøre og vedligeholde.

Opgaven hos

Sparekassen Djursland, Erhvervsafdelingen

Sparekassen Djursland ønskede en totalindretning med Cube Designs produkter af erhvervsafdelingens nye lokation på Århusvej. Kunden efterspurgte et minimalistisk og åbent kontormiljø med sort laminat og eg som det gennemgående materialevalg.

Fokus i indretningen var at skabe funktionelle, gode arbejdsstationer til medarbejderne med UP hæve/skænke skriveborde og diverse tilbehør; bordskærmvægge, gardiner, pennebakker og trådløse opladere. I stueetagen har Cube Design endvidere indrettet et venteområde til kunder med S20 loungemøbler.

Fokus på detaljer

Betjeningsknap, sparekassen
UP betjeningspanel
Hæv og sænk UP skrivebordet ved hjælp af betjeningspanelet. Betjeningspanelet har 3 memory positioner til UP skriveborde.
Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Har du brug for hjælp? Cube Design udvikler, producerer og leverer møbler til kontorer, konferencelokaler, kantiner.

Cube Design - kontormøbler - Camilla Mikkelsen - kundeservice