Cube Design
Orgatec (3)
MESSER OG PRESSEMATERIALE

Orgatec 2018

Orgatec er en møbelmesse, som finder sted hvert andet år. Orgatec beskrives som den førende internationale messe for den moderne arbejdsverden. Cube Design har udstillet på messen siden 2016.
Nyt produkt

RAW bench

Cube Designs nye bench. Vi kalder den RAW bench. Hele RAW bench er designet og produceret i Danmark. RAW-serien er med Linak aktuatorer. Et bench bord bruges oftest til arbejdspladser, hvor medarbejderne skal sidde overfor hinanden. Bench løsningen sikrer, at der er den samme afstand mellem hæve-sænkebordene, så de nemmere opstilles på en lige række. Vi har udviklet en gavl til RAW bench, som lukket af under bordet. Gavlen er lavet i vores standard korpusfarver i laminat: hvid, lysegrå, mellemgrå, koksgrå eller sort. Gavlen kan også vælges i alle vores finértyper: ahorn, ask, bøg, eg, kirsebær eller valnød. Vi anbefaler, at du vælger to single kabelbakker, samt en fælles kabelbakke til hvert bench, så du nemt kan gemme alle ledninger væk. RAW bench stellet tilbydes i alu, hvid eller sort og leveres med intuitiv op/ned betjening som standard. Billede af en flot hvid udgave af RAW bench, som var med på Cube Designs stand på Orgatec.

Orgatec_produkter (15)
Nyhed

Spider bench

Det populære Spider stel kan nu fåes som et stationært bench bord med en højde på 743 mm. Stellet er enormt stabil trods kun fire ben, og tilbydes som standard i alu, hvid eller sort. Bordet fås med eller uden skærmvæg. Vælger du Spider bench uden skærmvæg sættes pladerne helt sammen. Billede af Spider bench bordet opstillet på Cube Designs stand på Orgatec.

Orgatec (9)
Nyhed

Push på skuffer

På Orgatec 2018 viste vi vores nyeste tiltag – push på skuffer. Vi har brugt push på alle skuffer i vores skranke midt på standen. Med push på dine skuffer kan du både forenkle dine reoler eller du kan ved hjælp af flere farver gøre reolerne mere skulpturelle. Billede af vores arkivø fra vores stand.

Orgatec_produkter (7)