Cube Design
Cube_Design_Orgatec 2022_2
MESSER OG PRESSEMATERIALE

Orgatec 2022

Orgatec er en møbelmesse, som finder sted hvert andet år. Orgatec beskrives som den førende internationale messe for den moderne arbejdsverden. Cube Design har udstillet på messen siden 2016.
Nye farver

Nordic Nature

I år har vi stort fokus på vores nye overfladefarver, Nordic Nature, som består af 18 nye laminatfarver, som er inspireret af den danske natur. Nordic Nature er inddelt i seks kategorier: Mosgrøn, Brændt gul, Blåmusling, Blodrød, Muldjord og Vesterhavsblå.

Vores Nordic Nature farver er i HPL (højtrykslaminat), som gør overfladerne meget slidstærke, temperaturbestandige, slagfaste og lette at rengøre. Laminatfarverne kan fås til alle bordplader og fronter, og man kan også få ABS-kanter og lak til fasede kanter i alle Nordic Nature farverne. Nordic Nature er repræsenteret i alle sektioner af messestanden.

Farvekort billede
Nyhed

Skranke med logo

Med på standen har vi vores modulskranke med logo udfræsning, som kan skræddersyes til den enkelte virksomhed, så brandingen af virksomheden bliver tydeligere i indretningen. På den måde kan man få personaliseret sit skrankemøbel, og få et møbel ingen andre har.

Skrankerne kan fås med eller uden lameller, som enten kan være i finér eller vores laminater.  Panelerne er i sort eller brun MDF, så lamellerne vil altid have en sort eller brun baggrundsfarve. Vores dygtige konsulenter, sælgere og arkitekter står klar på standen, og kan vejlede om de forskellige funktionelle- og designmæssige løsninger, der findes ved vores skranke, samt vores øvrige møbler.

antelope – cura 62082 copy
EU-Blomst

Quadro reoler

Cube Design har et udvalg af produkter med EU-Blomst mærket. Som certificeret møbelproducent sikrer vi en minimering af den samlede miljøbelastning, da produktets miljøpåvirkning er tænkt ind i alle de faser, der er relevante for produktets livscyklus. Dette er lige fra råvare, produktionsfasen til brugs-, affalds-og recirkuleringsfasen. På den måde gør mærket det nemt for forbrugerne at skåne natur og miljø og mindske udsættelsen af skadelige kemikalier, når der vælges produkter.

Med på messen af møbler med EU-Blomst mærket har vi vores Quadro reoler i korpuslaminaterne: Volcanic Black, Slate Grey, Anthracite Grey, Platinum Grey, Montana Grey, Opaque White og Lindberg Oak.

eu blomst 500×500