Cube Design
SFF19 – standen
MESSER OG PRESSEMATERIALE

Stockholm Furniture Fair 2019

Cube Design har deltaget på Stockholm Furniture Fair i mange år. Messen ligger altid i starten af februar måned.
Ny korpusfarve

Korpus i egelaminat

Få alle fordelene ved laminatkorpus, men med det varme skandinaviske udtryk, der er i træ. Fra februar 2019 har Cube Design tilføjet en ny korpusfarve til sortimentet. Den nye korpus er i egelaminat med slagfaste ABS-kanter til både V og Quadro opbevaring. Egelaminaten er en lys egetræ, som ikke skifter farve over tid. Vælger du egelaminat på din V reol, har du mulighed for at få en af alle Cube Designs Cube Color farver på kanten. Den nye egelaminat er i samme prisgruppe som Cube Designs andre laminater.

Oak laminate cabinet
Nyt produkt

Kantinebord i sortlakeret stål

Et kantinebord med samme gode kvalitet, som alle Cube Designs øvrige produkter. Kantinebordet er meget stabilt grundet den solide kontruktion i hjørnerne. Hele stellet er lavet i 2 mm massiv stål med en sort pulverlakering. Bordet tilbydes til henholdsvis fire eller seks Vesper 1 stole, hvor du selvfølgelig kan få bordet lavet, så stolene kan hænges op. Rammen på stellet er trukket helt ud til kanten af bordpladen, hvilket giver bordet et flot og enkelt design. Bordpladen laves med lige ABS-kant, hvis pladen er i højtrykslaminat eller med lige trækant, hvis pladen er med finér. Billedet er fra Cube Designs stand, hvor du kunne se bordet med den helt nye XP mat laminat i koksgrå.

stockholm_2019_ 11
Nyt produkt

Jalousiskab til V opbevaring

En reol samlet på gering med slagfast ABS-kant og sidevejs jalousi. Den stigende interesse for jalousiskabe har været baggrund for vores nye jalousiskab til V opbevaringen. Jalousien er lakeret i hvid, lysegrå, mellemgrå, koksgrå eller sort. Der ud over kan jalousien også fås i alle vores finértyper. Skabet er indrettet med fire almindelige rum, hvor alle bakker og push-skuffer til dybde 350 mm kan bruges. Da jalousien er sidevejs, har du fuld adgang til alle rum i skabet. Rummet i midten kan laves som ét højt rum, hvor du kan stille paprør eller lignende.

stockholm_2019_ 8
Nyt produkt

Fælles kabelbakke til RAW bench

Saml ledningerne fra begge borde i en fælles kabelbakke, som er placeret lige under skærmvæggen. Den fælles kabelbakke tilbydes i hvid, alu eller sort lakeret stål, som passer til stellet på bordet. Kabelbakken er lavet med to låger, så ledningerne er skjulte, men begge borde har adgang til kabelbakken. Lågerne kan åbnes som vist på billedet. Når du bruger den fælles kabelbakke, er der kun én ledning, der går ned til gulvet, hvilket giver jeres borde et rent og ryddeligt look.

stockholm_2019_ 3
Nyt produkt

Vipbar kabelbakke

Cube Design har designet en ny vipbar kabelbakke. En kabelbakke, hvor du nemt får adgang til kablerne fra to sider ved blot at vippe kabelbakken. Kabelbakken vil automatisk gå tilbage til neutral, når du slipper den. Men hvorfor er det smart, at du kan vippe kabelbakken? Det er smart fordi, den på denne måde kan skjule kablerne bedre, når kabelbakken ikke vippes. Den vipbare kabelbakke tilbydes i hvid, alu eller sortlakeret stål, samt i tre forskellige længder til borde i længde 1400 mm, 1600 mm og 1800 mm.

stockholm_2019_ 10
placeholder