Cube Design
Cube Design - Skranke med lameller
Messer og pressemateriale

Stockholm Furniture Fair 2020

Cube Design har deltaget på Stockholm Furniture Fair i mange år. Messen ligger altid i starten af februar måned.
Ny skranke

Skranke med lameller

Skalskranken som er opbygget i moduler, fås nu i en ny udførelse med lameller. Lamellerne kan laves i 7 finertyper, samt alle Cube color HPL Laminater. Dette giver stor fleksibilitet og mulighed for mange kombinationer. Modulskranken laves altid med en topplade, som også kan vælges i alle Cube Designs overfladematerialer. Toppladen har et udhæng på 90 mm foran og et 10 mm udhæng indvendig. Skranken har en indtrukket sokkel, som kan vælges i samme materiale som skranken, men den findes også i slebet alu. Skranken med lameller, har samme nemme montering som den nuværende modulskranke.

Cube Design - Skranke med lameller
Ny RAW model

RAW skrivebord med split bordplade

Cube Design har udviklet et hæve/sænke bord med split funktion, som giver nem adgang til kabelbakken under bordet. Bordet er lavet i RAW serien, med Linak søjler. Split bordet har samme gode stabilitet, som resten af RAW serien. Der er lagt ekstra arbejde i udtræksfunktionen, så pladen nemt trækkes ud. Pladerne kan laves i alle overflade typer, som giver mulighed for mange flotte kombinationer.

Cube Design - kontormøbler - SFF2020 - Stockholm Furniture Fair 2020 - RAW split skrivebord
Træben

Spiderbord med træben

Træben til konferenceborde, giver et varmt og elegant udtryk på kontoret.
Cube Design har udviklet et stærkt og eksklusivt træben til spider serien,
højde 74 cm. Til træbenet, er der udviklet et speciel designet beslag, for at opnå den gode stabilitet og kvalitet, som I kender fra resten af Cube designs produkter, dette gælder også centerbenet, som bruges til borde over 3 meter.
Træbenet er stilrent og har en utroligt flot finish, det er lavet i massivt FSC certificeret egetræ, og er fremstillet på fabrikkens nye 5-akslet CNC maskine i Hammel.

Cube Design - SFF20
Nyhed

Telefonboks

En telefonboks med lyddæmpende effekt, er ideel til større åbne kontorer, hvor man kan have brug for ro til vigtige telefon samtaler.
Telefonboksen laves både i finer og HPL laminat, samt valgfri polsting indvendigt. Cube Design viser en variant af telefonboksen til Stockholm Furniture fair, med egelameller og polstring med Gabriel Cura stof.

Cube Design - kontormøbler - SFF20 - stockholm furniture fair
Ny stoleserie

S20

Endelig kan Cube Design præsentere en ny stole serie, som består af to konference stole med hjul, en med høj ryg og en med lav ryg, en bar stol og en lounge stol, som begge har poleret stel i sort. Stolene er i et elegant og tidsløst design, beklædt med Cura stof fra Gabriel, som er 98% genanvendeligt, skallen er lavet i FSC certificeret træ.

SFF20 – S20-stole01