Cube Design
3 midt
Messer og pressemateriale

Stockholm Furniture Fair 2023

Igen i år udstiller Cube Design på Stockholm Furniture Fair - verdens førende messe for Skandinavisk design. I år har vi særligt fokus på vores miljøstationer, Quadro loungeområde og vores Nordic Nature overfladefarver. Læs mere på siden her.
Nyheder

Miljøstationer

Affaldssortering er et vigtigt skridt mod en mere grøn arbejdsplads. Derfor har Cube Design i år et særligt fokus på miljøstationer.

Vores Quadro miljøstationer er udviklet med fokus på at gøre affaldssortering både let og hygiejnisk. Samtidig har vi lagt vægt på designet, så miljøstationen kan tilpasses lige netop dit kontormiljø. Vælg mellem en bred vifte af materialer, farver og funktioner. Alle vores miljøstationer leveres med topplade i kompaktlaminat, som sikrer en overflade der både er slidstærk og nem at rengøre.

Med på standen har vi hele vores nye sortiment af miljøstationer. Stationerne er valgt med korpus i vores laminatfarve Volcanic Black samt fronter i Nordic Nature farven Zucchini. Husk at du enten kan vælge vores færdige stationer eller opbygge stationen efter dine individuelle behov.

ALLE 11
Nyheder

Quadro loungeområde

Vores Quadro opbevaringsmøbler har mange funktioner. Skab et miljø med plads til både de traditionelle arbejdsstationer ved skrivebordene, men også de mere bløde zoner som et loungeområde. Loungeområdet kan både bruges af medarbejdere til at slappe af og få en hyggelig snak med hinanden i løbet af arbejdsdagen, eller som venteområde til kunder i forbindelse med receptionen.

På messen har vi indrettet et flot og funktionelt loungeområde i Nordic Nature farven Lava, som skaber et lyst og roligt look. I loungeområdet er der både integreret en miljøstation til affald, blomsterkasser med grønne planter, god opbevaringsplads og selvfølgelig siddepladser med hynder i samme farvenuance. Med vores Quadro serie kan du selv bestemme sammensætningen af møblerne, så du kan skabe et loungeområde, der passer til lige netop din arbejdsplads.

6 bagsiden_ny
Nyheder

Nordic Nature farver

Cube Designs mest populære overfladefarver hedder Nordic Nature, som består af ikke mindre end 18 smukke laminatfarver. Disse farver er repræsenteret i alle sektioner af messestanden.

Nordic Nature farverne er en samling af den danske natur og inspireret af både Vesterhavet, de danske skove, kornmarker, vores sandstrande og den danske muld. Farverne er lavet i HPL (højtrykslaminat), som gør overfladerne meget slidstærke, temperaturbestandige, slagfaste og lette at rengøre. Du kan vælge Nordic Nature farverne til alle vores bordplader og fronter. Ligeledes kan de fås til både ABS-kanter og lak til fasede kanter.

Farvekort billede
Vores ansvar

Miljøcertificeringer

Hos Cube Design arbejder vi ud fra en bæredygtig tankegang. Det er vigtigt for os at tage ansvar for miljøet og træffe bæredygtige beslutninger. Derfor er vi også stolte af vores miljøcertificeringer og vores EU Blomst produkter.

beautiful-scenery-river-surrounded-by-greenery-forest-scaled

Vores historie

Cube Design

Cube Design er en danskejet møbelvirksomhed grundlagt i 1980 af Aase og Curt Berggren. Cube Design udvikler, producerer og sælger møbler til kontorer, konferencelokaler, kantiner, caféer og meget mere. Sammen med vores dygtige produktion kan vi levere stort set alt du har behov for til dit kontor.

Cube Design har hovedsæde i Svenstrup ved Hammel, og med to showrooms i henholdsvis Svenstrup og Bredgade 33C, København K har du altid mulighed for at se og prøve vores produkter. Vi har egne indretningsarkitekter, som sammen med vores konsulenter kan rådgive dig fra start til slut.

Vores produkter er særligt kendte for at have en lang levetid. Vi stiller store krav til vores egenproduktion af møbler – det samme gælder for de samarbejdspartnere og underleverandører, som vi anvender. Kvalitet har altid været et kendemærke for Cube Design, og vi ønsker kun at producere og levere møbler i høj kvalitet. Derfor tester vi vores møbler, så vi altid ved, at vi leverer design og kvalitet i særklasse. Cube Designs møbler har og skal altid have en lang levetid.

Vores filosofi er, at når funktionalitet og visualitet går op i en højere enhed, vil det have positiv indvirkning på dine medarbejderes mentale og psykiske arbejdsmiljø.

Download materiale

Her kan ud se og downloade Cube Designs messebilleder og produktbilleder: