Cube Design

Ommersyssel Godstransport

Åbent kontormiljø, privat kontor, mødelokale og frokoststue
7
produktkategorier
Udtræksskabe, UP skriveborde, Sensa borde, Vesper 1 stole, Spider bord, Quadro reoler og runde mødeborde
Ommersyssel kontormiljø6

Afskærmning i det åbne kontor

Cube Designs høje udtræksskabe er ideelle til det åbne kontormiljø, hvor medarbejderne typisk ønsker afskærmning for at skabe mere arbejdsro. Samtidig er udtræksskabe en elegant opbevaringsløsning, der giver dig nem adgang til dine dokumenter, skriveredskaber og personlige ejendele fra din skrivebordsplads.

Ommersyssel kantine2

Sensa kantineborde

Frokoststuen er indrettet med Cube Designs Sensa borde. Det enkle design og stabile stel gør dem populære i netop frokoststuer og kantiner.

Stellet på Sensa er lavet i 2 mm massiv stål og med en solid konstruktion i hjørnerne. Sensa har et enkelt design, hvor rammen på stellet er trukket helt ud til kanten af bordpladen. Vælger du både stel og ramme i sort, vil du få en næsten usynlig overgang.

Opgaven hos

Ommersyssel Godstransport

Ommersyssel Godstransport ønskede en sammenhængende indretning på tværs af de forskellige rum på arbejdspladsen. Derfor valgte de eg og linoleumsfarven Conifer som det gennemgående materialevalg i indretningen, hvilket har skabet et sammenhængende og æstetisk smukt kontormiljø.

I denne case finder du Cube Designs produkter i både et privat kontor, et åbent kontormiljø, frokoststue samt i et mødelokale.

I det åbne kontormiljø har Cube Design leveret UP skriveborde med bordskærmvægge og høje udtræksskabe. Ligeledes er det private kontor indrettet med UP skrivebord, Quadro skuffesektion, Quadro skabe samt et rundt mødebord. I mødelokale står vores Spider bord og i frokoststuen finder du Cube Designs Sensa kantineborde og Vesper 1 stole.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Har du brug for hjælp? Cube Design udvikler, producerer og leverer møbler til kontorer, konferencelokaler, kantiner.

Cube Design - kontormøbler - Camilla Mikkelsen - kundeservice