Cube Design
Messer og pressemateriale

3 Days of Design 2024

Cube Design deltog for første gang på 3 Days of Design i København. Vi udstillede i eget showroom i Bredgade 33C, som vi netop havde åbnet i forbindelse med 3 Days of Design 2024.
Designet af Christian Berggren

Quadro Divider

Skab plads til mere med vores multifunktionelle møbel, der kombinerer rumopdeling og organisering og giver dig et væld af muligheder for individuel sammensætning og personalisering. Du kan opdele et rum og samtidig bevare lyset og åbenheden.

Vangerne er lavet af stål, og systemhullerne i vangerne skaber et fleksibelt design med plads til individuel sammensætning og personalisering.

Høj kvalitet, solid konstruktion og altid fremstillet i Danmark.

5611-black-congo storage_01
Designet af Christian Berggren

Nature Screen, Floor

Transformér din arbejdsplads med vores nye Nature Screen-kollektion – specielt designet til at absorbere lyde i kontormiljøer.

Vores Nature Screen er perfekte til rumopdeling, støjminimering og at øge privatlivet i åbne kontorer. Ved at opdele større områder med disse akustiske skærme kan du skabe et mere fredfyldt miljø, der forbedrer både produktivitet, trivsel og fokus blandt medarbejderne.

Med smukke træfødder, der fås i enten eg eller valnød, har den fritstående skærm et minimalistisk, enkelt og stabilt design. Ønsker du en flytbar skærm, fås fødderne også med hjul.

Med førsteklasses træmaterialer og et udvalg af farver og størrelser tilbyder vores Nature Screen en perfekt balance mellem æstetik og funktionalitet.

Flex gulvskærmvægge
Designet af Christian Berggren

Nature Screen, Flexible

Nature Screen Flexible er en del af vores Nature Screen kollektion, og denne fleksible bordskærmvæg imødekommer behovet for en flytbare akustiske skærme, der øget privatlivet og minimerer støj lige der, hvor du befinder dig.

Bordskærmvæggen er designet med en fleksibel træfod, der gør det nemt at flytte den, så du let og ubesværet kan flytte den rundt efter dine behov. Den er ideel til at imødekomme forskellige arbejdsscenarier og kan tilpasses efter smag og behov.

Altid produceret i Danmark og fremstillet af førsteklasses materialer. Designet til at tilbyde alsidighed, privatliv og personalisering.

 

Bordskærmvæg 1 med sol
Designet af Christian Berggren

Elegance Work Desk

Elegance Work Desk er skabt med fokus på æstetik og funktionalitet. Med de smukke gavlside er dette elegante arbejdsbord designet til at forbedre din arbejdsstation ved at tilbyde afskærmning og øge privatlivet ved dit skrivebord.

Med gavlsider fremstillet i massiv olieret træ i enten eg eller valnød, vil dette bord tilføje æstetisk appel og ro til ethvert rum, privat eller på arbejdet.

Elegance Work Desk har desuden smukke messingdetaljer i samlingerne og en indbygget hæve-/sænkefunktion, så du kan tilpasse bordet efter dit behov.

Ram Slim 290524
Designet af Cube Design Team

Online Meeting Table

I en tid hvor arbejdspladser bliver mere digitale, stilles der nye krav til kontormøblerne. Opgrader dine online møder og øg mødeproduktiviteten med vores nye Online Meeting Table - det perfekte valg til den digitale arbejdsplads.

Dette bord er designet til online møder, og den elegante dråbeformede bordplade giver god visuel kontakt mellem alle deltagere – både fysisk og online.

Takket være dets solide konstruktion, dedikerede kvalitet og organiske form er vores nye bord designet til at skabe det perfekte sted at mødes virtuelt med stil og komfort.

Altid fremstillet i Danmark og af førsteklasses materialer.

Online Mødeboard 1 290524
Designet af Heinz Berggren

String Board / Magnetic Board

Mød vores nye opslagstavler String Board og Magnetic Board, som begge er en perfekt blanding af stil og funktionalitet og samtidig et elegant alternativ til den klassiske opslagstavle. String Board leveres med stærke elastiske snore, og Magnetic Board leveres i stedet med stærke magneter i enten aluminium eller messing. Fælles for dem begge er, at de begge holder sikkert på alle dine vigtige ting.

Tavlernes smukke træramme i høj kvalitet og linoleumsoverfladen giver en perfekt baggrund for dine noter, fotos og påmindelser. Den er nem at rengøre og modstandsdygtig over for slid, hvilket sikrer, at din tavle ser fejlfri ud i mange år frem.

Designet til individualisering og skabt til at give dig en mere organiseret, inspirerende og produktiv arbejdsstation.

StringBoard_MagneticBoard
Vores ansvar

Miljøcertificeringer

Hos Cube Design arbejder vi ud fra en bæredygtig tankegang. Det er vigtigt for os at tage ansvar for miljøet og træffe bæredygtige beslutninger. Derfor er vi også stolte af vores miljøcertificeringer og vores EU Blomst produkter.

Beautiful scenery of a river surrounded by greenery in a forest

Vores historie

Cube Design

Cube Design er en danskejet møbelvirksomhed grundlagt i 1980 af Aase og Curt Berggren. Cube Design udvikler, producerer og sælger møbler til kontorer, konferencelokaler, kantiner, caféer og meget mere. Sammen med vores dygtige produktion kan vi levere stort set alt du har behov for til dit kontor.

Cube Design har hovedsæde i Svenstrup ved Hammel, og med to showrooms i henholdsvis Svenstrup og Bredgade 33C København K har du altid mulighed for at se og prøve vores produkter. Vi har egne indretningsarkitekter, som sammen med vores konsulenter kan rådgive dig fra start til slut.

Vores produkter er særligt kendte for at have en lang levetid. Vi stiller store krav til vores egenproduktion af møbler – det samme gælder for de samarbejdspartnere og underleverandører, som vi anvender. Kvalitet har altid været et kendemærke for Cube Design, og vi ønsker kun at producere og levere møbler i høj kvalitet. Derfor tester vi vores møbler, så vi altid ved, at vi leverer design og kvalitet i særklasse. Cube Designs møbler har og skal altid have en lang levetid.

Vores filosofi er, at når funktionalitet og visualitet går op i en højere enhed, vil det have positiv indvirkning på dine medarbejderes mentale og psykiske arbejdsmiljø.

Download materiale

Her kan ud se og downloade tillægsprislisten til de nye produkter, vores nye produktavis samt pressemateriale: