Cube Design

Aarhus 1900

Atletik- og Løbeakademi i nye og lækre rammer
6
produkt kategorier
Skriveborde, opbevaring, skranke, konferenceborde, stole, kantineborde
Cube Design - referenc - Aarhus 1900 - kantine

Kantine

Aarhus 1900 har valgt en kantine, hvor der er plads til og mulighed for mange forskellige opsætninger. Bordene kan stå i klynger, hvis der er få personer i kantinen eller på række, hvis der skal være plads til flest muligt i rummet.

Kantinestolene (Vesper 1) kan stables i bunker af seks stole. Det er derfor nemt at opbevare ekstra stole til lejligheder, hvor man er mange gæster.

Cube Design - reference - Aarhus 1900

Opdelt storkontor

Når man er mange om at dele et stor kontor, er det godt at opdele kontorområdet i mindre områder. Hos Aarhus 1900 bruger de Cube Designs udtræksskabe mellem bordene - de giver en naturlig opdeling samtidig med, at de giver opbevaring til den enkelte medarbejder.

På skrivebordende er der bordskærmvægge, der adskiller bordene og skærmer for støj.

Opgaven hos Aarhus 1900

Totalindretning

Da Aarhus 1900 skulle flytte ind i deres nyrenoverede lokaler havde de et ønske om en totalindretning med stor brug af Cube Designs produkter. Cube Design blev valgt grundet produkternes gode kvalitet, og muligheden for at tilpasse produkterne til Aarhus 1900 stil og behov.

Cube Designs produkter findes både i små og store kontorlokaler, møde- og konference rum, kantine og diverse smårum med opbevaring. Du finder produkter som hæve-sænke skriveborde med og uden skærmvægge, udtræksskabe, reoler og skabe, konferenceborde, S10 stole og kantineborde med Vesper 1 stole.

Aarhus 1900 har valgt en kombination af farver og materialer, som bringer varme og dybde til de rå lokaler. Kombinationen af den varme finér og den bløde linoleum mod det hårde sorte metal og bløde filt. En lækker indretning med varme og liv.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Har du brug for hjælp? Cube Design udvikler, producerer og leverer møbler til kontorer, konferencelokaler, kantiner.

Cube Design - kontormøbler - Camilla Mikkelsen - kundeservice