Cube Design
Cube Design - reference - Aarhus 1900

Aarhus 1900

Atletik- og Løbeakademi i nye og lækre remmer
6
produkt kategorier
Skriveborde, opbevaring, skranke, konferenceborde, stole, kantine borde
Cube Design - referenc - Aarhus 1900 - kantine

Kantine

Aarhus 1900 har valgt en kantine hvor der er plads og mulighed for forskellige opsætninger. Er man få kan bordene stå i klynger, og de kan opdeles og stå på rækker hvis man er mange.

Vesper 1 stolen kan stables og stå i klynger af 6 stole. Det er derfor nemt at opbevare flere stole til lejligheder hvor man er mange.

Cube Design - reference - Aarhus 1900

Opdelt storkontor

Når man er mange om at dele et stor kontor er det godt med noget opdeling. Aarhus 1900 bruger Cube Designs Udtræksskabe mellem bordene - de giver en naturlig opdeling samtidig med at de giver opbevaring til den enkelte medarbejder.

På skrivebordende er der bordskærmvægge der adskiller bordene og skærme for støj.

Opgaven hos Aarhus 1900

Total indretning

Aarhus 1900 stod og skulle flytte i ny-renoverede lokaler og havde hertil et ønske om en totalindretning med stor brug af Cube Designs produkter. Cube Design blev valgt grundet vores høj kvalitet og muligheden for at tilpasse produkterne til Aarhus 1900 stil og behov.

Cube Designs produkter findes både i små og store kontor lokaler, møde- og konference rum, kantine og diverse smårum med opbevaring. Du finder produkter som H/S skriveborde med og uden skærmvægge, Quadro udtræksskabe, Quadro reoler og skabe, Quadro konferenceborde, S10 stole og kantineborde med Vesper 1 stole.

Aarhus 1900 har valg nogle farver og materiale der bringer varme og dybde til de rå lokaler, via finér og linoleum sammensat med hårdt sort metal og blødt filt. En lækker indretning med varme og liv.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Har du brug for hjælp? Cube Design udvikler, producerer og leverer møbler til kontorer, konferencelokaler, kantiner...

Cube Design - kontormøbler - Camilla Mikkelsen - kundeservice